Zoek
Zoek

Werk wat er écht toe doet


Als Engineer bij intermax draag jij elke dag bij aan het functioneren van de IT-Infrastructuur van cruciale organisaties binnen Nederland
Jouw werk als Engineer
Jouw werk als Engineer

Een veilige omgeving voor iedereen

Als Engineer bij Intermax zorg jij er met je collega’s voor dat ziekenhuizen en andere organisaties binnen de publieke sector kunnen bouwen op een veilige IT-omgeving. Zonder het werk wat we samen doen, kunnen deze organisaties namelijk niet functioneren. Dit maakt het essentieel dat de diensten die we leveren altijd betrouwbaar zijn. En waneer dit anders loopt dan gepland? Dan zorg jij er voor dat niemand hier last van heeft. Dit zorgt er voor dat jij elke dag met een voldaan gevoel naar huis kan.

Het platform veilig en beschikbaar houden

Werkdag van een Engineer bij Intermax

Je team: je kunt er altijd op terugvallen! Andersom geldt ook: je team moet op jou kunnen rekenen.

We werken met Topdesk. Hierin worden incidenten, requests en minor changes geregistreerd en bijgehouden. Daarnaast gebruiken we Jira voor taken die bijdragen aan onze team- of organisatiedoelen. We hanteren in Jira de “Agile mindset”: dan vindt kennisoverdracht plaats en evalueren we hoe we hebben samengewerkt. Een open mindset, transparant zijn, kennis delen en openstaan voor ideeën van anderen, zijn dan van belang. 

Werken in ons team betekent ook dat de jouw stories af zijn voor de eerstvolgende sprintwissel. Heb je hulp nodig? Bespreek het in de standup. Hebben anderen hulp nodig en heb jij tijd? Dan help je ze om hun werk af te krijgen. 

Ook komt voor dat je vakinhoudelijke input levert aan andere teams voor een offerte traject of voor de voorbereiding van een complexe change. 

Een dag in de week heb je BOPS dienst (Backup Ops Engineer). Je bent dan het aanspreekpunt voor escalaties namens jouw team, voor collega’s op support en soms voor klanten. Hierdoor creëren we rust bij de overige Cloud Engineers. 

In Confluence leggen we alles vast. Want een helder inzicht in besluiten en uitvoering is van groot belang voor jezelf en jouw collega’s. 

werkdag bij Intermax collega's samenwerking laptops twee longdrinkglazen met koud drankje

Wat maakt werken als Engineer
bij Intermax anders?

Werken in de IT bij een onafhankelijke organisatie waar de meerderheid van de aandelen in handen is van de oprichter en het personeel, is zeldzaam. Daarnaast zit je bij Intermax op je plek als je het beste uit jezelf wilt halen. Wij kijken naar de persoon en niet alleen vanuit de functie. Er is een onbeperkt studiebudget en je wordt ondersteunt bij het ‘top of mind’ houden van jouw ontwikkeling. Ben je collegiaal, open, transparant en respectvol en wil je verder groeien in je vakgebied? Welkom.

De verschillende Specialiteiten bij Intermax

Als Support Engineer ben jij het contactpunt voor de vragen van klanten. Door goed te luister en door te vragen weet jij met je technische kennis het probleem goed in kaar toe brengen. Wanneer je dit weer zet je het door naar het juiste team. Valt dit binnen jou team en interesses? Dan pak je de oplossing zelf op.

Om dit goed te doen heb je kennis en ervaring met Workspace Omgevingen. Bij Intermax gebruiken we hiervoor Citrix Virtual Apps & Desktops en VMware Horizon View. Daarnaast weet je de problemen die te maken hebben Microsoft 365, Azure AD en/of ADFS en FSLogix ook te plaatsen en door te zetten. Hierdoor zorg je dat duizenden ziekenhuismedewerkers altijd toegang hebben tot de systemen. Meer informatie lees je hier. 

Als Security Engineer ben je onderdeel van ons Cyber Defence Center. Je bent elke dag bezig om organisaties met een kritische functie in onze maatschappij te beschermen. Samen met je team beheer en ontwikkel je ons SIEM wat gebruik maakt van de Elastic Stack en wordt beheerd via Ansible op Kubernetes.

Daarnaast ben je ook bezig met het verder ontwikkelen van Central Log Management (CLM), Managed Detection and Response (MDR) en Elastic as a Service (EaaS) diensten en ondersteun je onze klanten als ze vragen hebben. Hierin is het belangrijk dat jij het overzicht bewaard. Bij een update zijn er veel dingen die impact kunnen hebben op onze dienstverlening. Door het overzicht te bewaren zorg jij dat je hiervan goed op de hoogte bent en de impact minimaliseert. Meer informatie vind je hier. 

Als Cloud Engineer met Citrix expertise ga je aan de slag met het beheren van de Citrix omgeving van een van onze grootste klanten binnen de gezondheidszorg. Je zorgt ervoor dat zo’n 4500 medewerkers altijd in hun systemen kunnen inloggen. Naast het beheer van de Citrix omgeving, pak je uitdagende projecten op, zoals het vervangen van een SDX Netscaler en het omzetten van ADFS naar Azure AD authenticatie.

Dit doe je in en hecht en informeel team van echte techneuten, allemaal met een specialisatie in Citrix. Binnen het team is veel ruimte voor het bedenken en uitvoeren van ideeën. Daarnaast willen we zo veel mogelijk van elkaar leren door kennissessies met andere teams te organiseren. Met ons onbeperkte ontwikkelbudget blijven we bij in de nieuwste certificeringen en doen we nieuwe kennis op. Meer informatie.

Als Infrastructure Engineer ben je verantwoordelijk voor de motor van Intermax (ons Cloud platform). Je voert proactief beheer uit voor onze Virtualisatieclusters, de onderliggende netwerkinfrastructuur, Storage en Backup oplossingen. Hierin ben je voortdurend bezig met het doorontwikkelen van het platform en het zoeken van nieuwe oplossingen.

Hiervoor breng jij een uitgebreide kennis mee over VMware en/of Juniper én Fortinet en heb je een duidelijk visie over Mission Critical systemen . Jouw rol is direct en doorslaggevend bij het vervullen van onze visie, namelijk dat systemen er zijn om mensen te ondersteunen en niet andersom. Klinkt dit als iets waarin jij gelooft? Lees de hele vacature dan hier.

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan onze transitie naar de Cloud door het opleveren van geautomatiseerde omgevingen? Draai jij je hand niet om voor het schrijven van een playbook in Ansible? En vind je het leuk om jouw collega’s hier in mee te nemen en kennis uit te wisselen? Dan is de functie van Cloud Engineer DevOps bij Intermax jou op het lijf geschreven!
 

We werken veel met EPD omgeving (Elektronisch Patiëntendossier), welke we zo veel mogelijk ‘In state’ willen brengen. Daarnaast willen we voor deze omgevingen zo veel mogelijk werkzaamheden automatiseren. Hierbij kun je denken aan werkzaamheden zoals het geautomatiseerd uitrollen van updates en hotfixes en deployments in Kubernetes. Dit doe je samen met je collega’s in een hecht en gespecialiseerd team. Lees hier meer.

We zijn continu bezig onszelf te verbeteren en te vernieuwen.

Martijn is Infrastructure Engineer bij Intermax

Martijn werkt inmiddels 2 jaar bij Intermax als  Engineer met Infrastructuur specialisatie, dus alles met compute, storage, netwerk infrastructuur voor Intermax zelf en onze klanten.

We zijn continu bezig onszelf te verbeteren en te vernieuwen.

Martijn is Infrastructure Engineer bij Intermax

Martijn werkt inmiddels 2 jaar bij Intermax als  Engineer met Infrastructuur specialisatie, dus alles met compute, storage, netwerk infrastructuur voor Intermax zelf en onze klanten.

Opleidingen, trainingen, cursussen

Haal het beste uit jezelf

 

Wij zitten niet stil en dat verwachten wij ook van jou. Wij dagen je uit om continu aan jezelf te blijven werken en jezelf te blijven ontwikkelen. Hiervoor krijg jij bij ons alle ruimte. Enerzijds via de interne Intermax Academy, anderzijds via het volgen van vakgerelateerde studies en cursussen. Hiervoor geldt, de sky is the limit!

Collega Intermax kale man met stoppelbaard voor twee beeldschermen wijst omhoog
Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem contact op

Heb je vragen over een specifieke vacature? Of wil je sparren over de mogelijkheden als Engineer bij intermax? Blijf daar niet te lang mee rondlopen, maar stel ze direct of laat ons jou terugbellen!

Robbie van den Brink

IT Recruiter

Robbie van den Brink, recruiter a.i.

Ik bel jou terug

Mijn naam is Robbie en ik maak graag kennis met je. Hopelijk spreek ik je snel! Laat hier je gegevens achter en ik bel je terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.