Search
Search

Over
Intermax

Een stukje meer verdieping​
Groepsfoto collega's Intermax drie mannen en een vrouw die op een rijtje staan
Waardevol werk

Voor mens en maatschappij

Wij willen significant bijdragen aan de continuïteit en veiligheid van organisaties die een cruciale rol spelen in onze maatschappij.  Met onze expertise, meer dan 25 jaar ervaring en passie voor technologie, leveren we aan deze organisaties servicegerichte IT-oplossingen. Onze medewerkers spelen hier uiteraard een zeer belangrijke rol in.
Jij ook straks?

Drie Intermax collega's in vergadering waarbij een collega presenteert voor een digitaal beeldscherm
Een stukje meer verdieping

Onze visie

Een visie is bepalend voor hoe je als organisatie naar de toekomst kijkt.
In het voortdurend veranderende IT-landschap is het essentieel om de juiste keuzes te maken. Dat vereist veel specifieke kennis en kunde, maar ook oog voor de juiste aanpak.

Het gaat om meer dan de techniek: net zo belangrijk is de beleving van de mensen die de oplossingen gebruiken. Daarom denken we dat de continuïteit en veiligheid van organisaties met vitale IT-infrastructuren alleen kunnen worden gegarandeerd door een optimale samenwerking tussen klanten, partners en medewerkers.

Alleen dan is de juiste balans te vinden tussen investeringen, veiligheid, beschikbaarheid en beleving. Zo werken we samen aan de meest kwalitatieve en duurzame IT-oplossingen van Nederland.

Onze oplossingen

Wat we doen

Met onze oplossingen zorgen we voor een veilig en beschikbaar IT-landschap, van werkplek tot de cloud. We leveren diensten voor het creëren van een veilige desktop, maar verzorgen ook de uitrol en het onderhoud van applicaties en de bijbehorende dataplatformen. Verder bouwen en onderhouden we onderliggende cloud-infrastructuren en -platformen en zorgen we voor de bijbehorende connectiviteit. Meer over onze oplossingen kan je lezen op intermax.nl

Intermax collega man met laptop in datacenter