Zoek
Zoek

Jouw baan
bij Intermax

Jouw werk doet ertoe
Werken met zeer deskundige en betrokken collega's

Jouw werk doet ertoe

Uit herhaald onderzoek blijkt dat onze medewerkers steeds de open en warme cultuur van Intermax waarderen. Wij vinden het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. En ‘werkcultuur’ is een belangrijk onderdeel hiervan. Je kan hier goed jezelf zijn . Wij zijn teamplayers die bij de Rotterdamse no-nonsense cultuur passen. Als werkgever hebben we onze medewerkers veel te bieden. Kijk vooral even verder op deze pagina.

Een stukje meer verdieping

Uitdagende rollen bij Intermax

Elke rol is uiteraard uitdagend bij ons. In welk vakgebied je nu actief bent, als starter of als ervaren rot. Wij hebben 4 rollen uitgelicht, zodat je een idee krijgt van de werkzaamheden en manier van werken. Mocht jouw specifieke rol er niet bij zitten, neem dan vrijblijvend contact met ons op en we laten één van onze collega’s jou terugbellen met meer tekst en uitleg.

Lees meer over onderstaande rollen:

Drie mannelijke collega's aan bureau met tablet en laptop werkbespreking

Voor wat hoort wat

Uitstekende voorwaarden

Bij Intermax kun je rekenen op een aantal fijne arbeidsvoorwaarden. Naast een goed salaris, pensioenregeling en winstdelingsregeling bieden wij ook een internetvergoeding en een participatieregeling.

Lijkt het jou wat om bij Intermax aan de slag te gaan?

Wij zorgen graag goed voor onze mensen: iedere dag een verse lunch, vers fruit, lekkere koffie, verse munt- en gemberthee en leuke personeelsborrels en -events.

Met een onbeperkt studiebudget heb jij alle mogelijkheid om je te ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel, Verder op deze pagina lees je meer hierover.

Als je bij Intermax start ontvang je een welkomstpakket, een laptop (Apple of Dell), een telefoon en een headset. Onze kantoren zijn centraal gelegen en daardoor makkelijk bereikbaar met zowel het OV als met de auto. Afhankelijk van je functie ontvang je een reiskostenvergoeding, NS Business Card of een leaseauto.

Geen inspanning zonder ontspanning. Naast hard werken, leren en ontwikkelen, vinden we het belangrijk dat iedereen zich ook weer even kan opladen. We hechten waarde aan een goede work-life balance. Je krijgt bij ons 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om jaarlijks 10 vakantiedagen bij te kopen. Ook fijn: onze stoelmasseur die regelmatig langskomt en de sportvergoeding als bijdrage voor je sportschoolabonnement of contributie van bijvoorbeeld de atletiek, voetbal- of hockeyclub. En uiteraard de mogelijkheid om hybride te werken.

Uitleg achter laptop tussen twee collega's man en vrouw bij Intermax
Opleidingen, trainingen, cursussen​

Haal het beste uit jezelf​

Bij Intermax ga je het beste uit jezelf halen. Opleidingen, trainingen, cursussen en alles wat je kan bedenken om verder te komen in je vak. We werken met Studytube, een Learning Management System waarin je alle mogelijke trainingen kunt vinden, en met Dialog dat je ondersteunt bij het “top of mind” houden van jouw ontwikkeling.  

Maak kennis met onze eigen Academy. Bij Intermax begeef je je tussen zeer deskundige en betrokken vakgenoten. Join the family! 

Ik bel jou terug

Mijn naam is Robbie en ik maak graag kennis met je. Hopelijk spreek ik je snel! Laat hier je gegevens achter en ik bel je terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.