Zoek
Zoek

Wat wij
samen doen, doet er toe

Security Analist bij Intermax
versterk de digitale weerbaarheid

Werken als Security Analist bij Intermax

Voor ons Cyber Defense Center zijn wij op zoek naar IT security specialisten die met ons mee willen werken aan de digitale weerbaarheid van de kritische infrastructuren in Nederland. Lijkt het je gaaf om, met behulp van bleeding edge technologie, oplossingen te bedenken die cybercriminelen op afstand houden? Lees dan snel verder! 

the good, the bad and the ugly

Dit kun je verwachten als security analist

Wat maakt werken als Security Analist
bij Intermax anders?

Werken in de IT bij een onafhankelijke organisatie waar de meerderheid van de aandelen in handen is van de oprichter en het personeel, is zeldzaam. Daarnaast zit je bij Intermax op je plek als je het beste uit jezelf wilt halen. Wij kijken naar de persoon en niet alleen vanuit de functie. Er is een onbeperkt studiebudget en je wordt ondersteunt bij het ‘top of mind’ houden van jouw ontwikkeling. Ben je collegiaal, open, transparant en respectvol en wil je verder groeien in je vakgebied? Welkom.

We zijn continu bezig onszelf te verbeteren en te vernieuwen

Twan is Security Analist bij Intermax Cloudsourcing

Het is elke week best pittig, maar complexiteit maakt het werk juist leuk vind ik.

We zijn continu bezig onszelf te verbeteren en te vernieuwen

Twan is Security Analist bij Intermax Cloudsourcing

Het is elke week best pittig, maar complexiteit maakt het werk juist leuk vind ik.

Opleidingen, trainingen, cursussen

Haal het beste uit jezelf

Wij zitten niet stil en dat verwachten wij ook niet van jou. Wij dagen je uit om continue aan jezelf te blijven werken, jezelf te blijven ontwikkelen. Hiervoor krijg jij bij ons alle ruimte. Enerzijds via de interne Intermax Academy, anderzijds via het volgen van vakgerelateerde studies en cursussen. Hiervoor geldt, de sky is the limit!

Collega Intermax kale man met stoppelbaard voor twee beeldschermen wijst omhoog
Great place to work

Cloud Engineer vacatures bij Intermax

Het platform veilig en beschikbaar houden

Werkdag van een Security Analist bij Intermax

Een security engineer heeft een missie: houd het platform veilig en beschikbaar. Da’s een grote verantwoordelijkheid. Om dat te kunnen, moet je kennis hebben van Kubernetes & Containers, Elastic Stack, Linux, Automation via Ansible en vooral interesse hebben in Cyber Security. Deze kennis heb je bijvoorbeeld nodig bij het upgraden van de Elastic Stack, het platform waar het SIEM uit bestaat. Bij een major update is er veel kans op impact. Dan maak je een grondige impact analyse en interpreteer je wijzigingen op de juiste manier. Jouw analyse bespreek je binnen je team. En je verzorgt de communicatie met de klant, graag in Jip&Janneke taal. Je hebt oog voor detail en je overziet het totaalplaatje. Klanten vertrouwen op jouw precisie, verantwoordelijkheidsbesef en vakkennis.

Wij zorgen graag goed voor onze mensen: iedere dag een verse lunch, vers fruit, lekkere koffie, verse munt- en gemberthee en leuke personeelsborrels en -events.

Met een onbeperkt studiebudget heb jij alle mogelijkheid om je te ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel, Verder op deze pagina lees je meer hierover.

werkdag bij Intermax collega's samenwerking laptops twee longdrinkglazen met koud drankje
Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem contact op

Heb je vragen over een specifieke vacature? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden
om samen te gaan werken? Blijf daar niet te lang mee rondlopen, maar stel ze direct of
vraag ons jou terug te bellen.

Robbie van den Brink

IT Recruiter

Robbie van den Brink, recruiter a.i.

Ik bel jou terug

Mijn naam is Robbie en ik maak graag kennis met je. Hopelijk spreek ik je snel! Laat hier je gegevens achter en ik bel je terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.