Search
Search

Wat wij
samen doen, doet er toe

Engineer bij Intermax
Engineer

De aanpakker

Jouw werk bij Intermax is van zeer grote waarde, onze klanten zijn met name werkzaam binnen sectoren waar veiligheid, performance en beschikbaarheid van IT essentieel zijn, zoals binnen de zorgOns werk is daarom soms letterlijk van levensbelang. Onze Engineers zijn aanpakkers, kunnen snel hun weg vinden tussen verschillende klantomgevingen en vinden het leuk om complexe problemen op te lossen. 

the good, the bad and the ugly

Dit kun je verwachten als engineer

Wat maakt werken als Engineer
bij Intermax anders?

Werken in de IT bij een onafhankelijke organisatie waar de meerderheid van de aandelen in handen is van de oprichter en het personeel, is zeldzaam. Daarnaast zit je bij Intermax op je plek als je het beste uit jezelf wilt halen. Wij kijken naar de persoon en niet alleen vanuit de functie. Er is een onbeperkt studiebudget en je wordt ondersteunt bij het ‘top of mind’ houden van jouw ontwikkeling. Ben je collegiaal, open, transparant en respectvol en wil je verder groeien in je vakgebied? Welkom.

We zijn continu bezig onszelf te verbeteren en te vernieuwen.

Martijn is Infrastructure Engineer bij Intermax

Martijn werkt inmiddels 2 jaar bij Intermax als  Engineer met Infrastructuur specialisatie, dus alles met compute, storage, netwerk infrastructuur voor Intermax zelf en onze klanten.

We zijn continu bezig onszelf te verbeteren en te vernieuwen.

Martijn is Infrastructure Engineer bij Intermax

Martijn werkt inmiddels 2 jaar bij Intermax als  Engineer met Infrastructuur specialisatie, dus alles met compute, storage, netwerk infrastructuur voor Intermax zelf en onze klanten.

Opleidingen, trainingen, cursussen

Haal het beste uit jezelf

Wij zitten niet stil en dat verwachten wij ook niet van jou. Wij dagen je uit om continue aan jezelf te blijven werken, jezelf te blijven ontwikkelen. Hiervoor krijg jij bij ons alle ruimte. Enerzijds via de interne Intermax Academy, anderzijds via het volgen van vakgerelateerde studies en cursussen. Hiervoor geldt, de sky is the limit!

Collega Intermax kale man met stoppelbaard voor twee beeldschermen wijst omhoog
Great place to work

Cloud Engineer vacatures bij Intermax

Het platform veilig en beschikbaar houden

Werkdag van een Engineer bij Intermax

Je team: je kunt er altijd op terugvallen! Andersom geldt ook: je team moet op jou kunnen rekenen.

We werken met Topdesk. Hierin worden incidenten, requests en minor changes geregistreerd en bijgehouden. Daarnaast gebruiken we Jira voor taken die bijdragen aan onze team- of organisatiedoelen. We hanteren in Jira de “Agile mindset”: dan vindt kennisoverdracht plaats en evalueren we hoe we hebben samengewerkt. Een open mindset, transparant zijn, kennis delen en openstaan voor ideeën van anderen, zijn dan van belang. 

Werken in ons team betekent ook dat de jouw stories af zijn voor de eerstvolgende sprintwissel. Heb je hulp nodig? Bespreek het in de standup. Hebben anderen hulp nodig en heb jij tijd? Dan help je ze om hun werk af te krijgen. 

Ook komt voor dat je vakinhoudelijke input levert aan andere teams voor een offerte traject of voor de voorbereiding van een complexe change. 

Een dag in de week heb je BOPS dienst (Backup Ops Engineer). Je bent dan het aanspreekpunt voor escalaties namens jouw team, voor collega’s op support en soms voor klanten. Hierdoor creëren we rust bij de overige Cloud Engineers. 

In Confluence leggen we alles vast. Want een helder inzicht in besluiten en uitvoering is van groot belang voor jezelf en jouw collega’s. 

werkdag bij Intermax collega's samenwerking laptops twee longdrinkglazen met koud drankje
Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem contact op

Heb je vragen over een specifieke vacature? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden
om samen te gaan werken? Blijf daar niet te lang mee rondlopen, maar stel ze direct of
vraag ons jou terug te bellen.

Robbie van den Brink

IT Recruiter

Robbie van den Brink, recruiter a.i.

Ik bel jou terug

Mijn naam is Robbie en ik maak graag kennis met je. Hopelijk spreek ik je snel! Laat hier je gegevens achter en ik bel je terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.