Systeembeheerder

Intermax groepsfoto collega's twee vrouwen en twee mannen staan naast elkaar.

Je faciliteert dagelijks voor nieuwkomers en bestaande medewerkers de ICT middelen en werkplekken die nodig zijn voor de dagelijkse werkzaamheden van alle Intermakkers. Ieder kwartaal zijn er weer projecten die bijdragen aan de beleving en de kwaliteit van de ICT-voorzieningen voor Intermax.

Cloud Engineer DevOps

Groepsfoto Intermax collega's staand drie mannen

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan onze transitie naar de Cloud door het opleveren van geautomatiseerde omgevingen? Draai jij je hand niet om voor het schrijven van een playbook in Ansible? En vind je het leuk om jouw collega’s hier in mee te nemen en kennis uit te wisselen? Dan is de functie van Cloud Engineer DevOps bij Intermax jou op het lijf geschreven!

Cloud Engineer Citrix

Intermax groepsfoto collega's twee vrouwen en twee mannen staan naast elkaar.

Ben jij een specialist op het gebied van Citrix? En wil jij een mooie bijdrage leveren aan veilige en beschikbare digitale werkplekken van ziekenhuispersoneel? Dan is de functie van Cloud Engineer Citrix iets voor jou!
De standplaats van het team is Rotterdam, maar je kunt ook vanaf andere locaties of vanuit huis werken. Jij kiest waar je werkt!

Support Engineer

Intermax collega's twee mannen in pak staan naast elkaar

Probeer jij klanten altijd zo goed mogelijk te servicen? Weet jij goed te prioriteren welke problemen als eerste opgepakt moeten worden? En heb jij de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen?
Dan hebben wij dé functie voor jou! Deze functie is voor ons hoofdkantoor in hartje Rotterdam.