Search
Search

Vervul waardevol werk voor mens en maatschappij

Wat wij samen doen, doet ertoe.
Groepsfoto collega's Intermax drie mannen en een vrouw die op een rijtje staan
Voor organisaties met een vitale functie in Nederland

Digitale veiligheid en continuiteit

We richten ons puur op Nederlandse organisaties die een vitale functie vervullen in de Nederlandse maatschappij. Daar waar veiligheid, performance en beschikbaarheid van IT van levensbelang zijn, soms zelfs letterlijk. Dat is een bewuste keuze die we maken. Omdat we zo’n belangrijke rol spelen betekent dat ook veel in de samenwerking. Zowel met klant als met collega’s. Je moet elkaar heel goed kunnen én willen begrijpen en dat vergt wederzijds vertrouwen en waardering. Dat verwachten we van elkaar. Zonder kunnen we het werk wat we doen niet leveren.

Wat wij samen doen, doet ertoe

Bij Intermax ga je het beste uit jezelf halen. Het werk wat we doen, is van essentieel belang, en dat merk je in onze cultuur. Onze klanten moeten blindelings kunnen vertrouwen op onze oplossingen. Hiervoor moeten we elke dag het beste uit onszelf halen. Eén fout kan grote gevolgen met zich meebrengen.

Draag ook bij aan de maatschappij

Werken bij Intermax


Verhalen van onze medewerkers

 

”Hiervoor werkte ik zelf als ICT-manager bij een ziekenhuis. De visie van Intermax sluit goed aan op mijn mentaliteit: alles op alles zetten om de optimale zorg te leveren bij onze klanten.”

Corine Berghuis – Servicemanager

 

”Intermax is een bedrijf met een toekomstvisie. Ook als het even tegen zit merk ik dat we vanuit de organisatie koers houden en kiezen voor de lange termijn.”

 Martijn Kamphuis- Infrastructure Engineer


”We doen veel belangrijk werk voor ziekenhuizen Je ziet echt direct dat we meerwaarde leveren. Als ik wel eens in ziekenhuis binnenloop, merk ik dat het iets met me doet.”

 Sten van Harten- Infrastructure Engineer

Drie Intermax collega's in vergadering waarbij een collega presenteert voor een digitaal beeldscherm
Een stukje meer verdieping

Onze visie

In het voortdurend veranderende IT-landschap is het essentieel om de juiste keuzes te maken. Dat vereist veel specifieke kennis en kunde, maar ook oog voor de juiste aanpak.

Het gaat om meer dan de techniek: net zo belangrijk is de beleving van de mensen die de oplossingen gebruiken. Daarom denken we dat de continuïteit en veiligheid van organisaties met vitale IT-infrastructuren alleen kunnen worden gegarandeerd door een optimale samenwerking tussen klanten, partners en medewerkers.

Alleen dan is de juiste balans te vinden tussen investeringen, veiligheid, beschikbaarheid en beleving. Zo werken we samen aan de meest kwalitatieve en duurzame IT-oplossingen van Nederland.