Wat wij
samen doen, doet er toe

Architect bij Intermax
Jij geeft onze oplossing vorm

Werken als Architect bij Intermax

Als Architect ben jij degene die het technische ontwerp van onze oplossing vorm geeft. Met jouw ervaring ben jij in staat om de wensen van de klant om te zetten in een technisch ontwerp. Maar naast jouw technische skills weet jij ook hoe jij de klant uitleg moet geven.

the good, the bad and the ugly

Dit kun je verwachten als architect

Wat maakt werken als architect
bij Intermax anders?

Werken in de IT bij een onafhankelijke organisatie waar de meerderheid van de aandelen in handen is van de oprichter en het personeel, is zeldzaam. Daarnaast zit je bij Intermax op je plek als je het beste uit jezelf wilt halen. Wij kijken naar de persoon en niet alleen vanuit de functie. Er is een onbeperkt studiebudget en je wordt ondersteunt bij het ‘top of mind’ houden van jouw ontwikkeling. Ben je collegiaal, open, transparant en respectvol en wil je verder groeien in je vakgebied? Welkom.

We zijn continu bezig onszelf te verbeteren en te vernieuwen

Sten is Engineer bij Intermax

“Wat Intermax onderscheidt is de open cultuur, je vindt hier gemakkelijk je weg.”

We zijn continu bezig onszelf te verbeteren en te vernieuwen

Sten is Engineer bij Intermax

“Wat Intermax onderscheidt is de open cultuur, je vindt hier gemakkelijk je weg.”

Opleidingen, trainingen, cursussen

Haal het beste uit jezelf

Wij zitten niet stil en dat verwachten wij ook niet van jou. Wij dagen je uit om continue aan jezelf te blijven werken, jezelf te blijven ontwikkelen. Hiervoor krijg jij bij ons alle ruimte. Enerzijds via de interne Intermax Academy, anderzijds via het volgen van vakgerelateerde studies en cursussen. Hiervoor geldt, de sky is the limit!

Collega Intermax kale man met stoppelbaard voor twee beeldschermen wijst omhoog
Great place to work

Vergelijkbare vacatures bij Intermax

Werkdag van een Architect bij Intermax

Het verlies van patiëntgegevens of andere data is voor veel van onze klanten hun grootste nachtmerrie. Dat snap jij  als geen ander en jij weet onze klanten dan ook helder over onze dienstverlening op het gebied van back-up en restore te informeren. Daarna overleg jij met jouw collega’s over het inrichten van deze oplossing die zijn vormgegeven op basis van ISO27001 en ISAE3402 procedures.

Naast de interactie met de klant is voor ons ook heel belangrijk dat jij jouw kennis deelt. Waarom maak jij nou die bepaalde keuze? Waarom doe je het zo? Jij weet dit uit te leggen aan jouw collega’s en hiermee vergroot jij automatisch hun kennis. Hiervoor organiseer jij later deze week een workshop die jij alvast voorbereid.

Oude IT-paradigma’s maken snel plaats voor nieuwe. Toepassingen moeten enerzijds gebruikersvriendelijk en anderzijds veilig en up-to-date zijn. Dit vraagt naast uitvoerende ook om regisserende vaardigheden, door specialisten zoals jij, die soepel kunnen bewegen tussen de hoge verwachtingen van gebruikers, de mogelijkheden van de cloudleveranciers en daarbij ook de eisen van interne en externe stakeholders in het oog blijven houden.

werkdag bij Intermax collega's samenwerking laptops twee longdrinkglazen met koud drankje
Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem contact op

Heb je vragen over een specifieke vacature? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden
om samen te gaan werken? Blijf daar niet te lang mee rondlopen, maar stel ze direct of
vraag ons jou terug te bellen.

Robbie van den Brink

IT Recruiter

Ik bel jou terug

Mijn naam is Marc en ik maak graag kennis met je. Hopelijk spreek ik je snel! Laat hier je gegevens achter en ik bel je terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.